google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Sådan kommer du på en god ide

Sådan kommer du på en god ide

Den gode idé

Hvordan finder jeg på en god idé? Det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange, men svaret på det spørgsmål er ligeså så svært at finde, som ideen. I den perfekte verden ville alle mennesker være udstyret med en kreativ sans, men sådan forholder virkeligheden sig ikke. Nogle mennesker har bedre forudsætninger, for at finde på en god idé end andre. I hvert fald hvis man spørger Adam Grant.

Adam Grant er en 36-årig amerikansk forfatter, foredragsholder og professor. Han har skrevet bogen ”Originals: How Non-Conformists Move The World”, hvor han blandt andet undersøger tanke- og handlemønstre blandt originale tænkere. Bogen giver læseren vejledning til, hvordan man kan vurdere om en idé er god og hvordan man kommer på den. I ”Originals” gør Adam Grant brug af overraskende studier og cases fra en række vidtfavnende kategorier såsom, sport, politik, business og underholdningsindustrien til at underbygge de yderst interessante pointer. Han belyser dertil, hvordan man kan kontrollere frygt og tvivl som iværksætter, og hvordan man kan identificere det rigtige tidspunkt at handle på.

Bogen som blev publiceret i 2016 strøg ind på førstepladsen på New York Times bestsellerliste, hvilket tydeliggør, at den har noget seriøst at byde på. Du kan købe bogen her.

Hvis du gerne vil lære at komme på en god idé, men ikke føler for købe Adam Grants bestseller, kan du se et sammendrag af forfatterens mest essentielle budskaber i videoen herunder.