google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Slikræven kommer på besøg

Slikræven kommer på besøg

Slik på en fredag aften

Vi kender vel alle følelsen af, at en ustyrlig lyst til slik og søde sager pludselig trænger sig på. Man ligger på sofaen fredag aften og skal til at se genudsendelsen af ”De Unge Mødre”, men kommer i tanke om, at man har glemt noget. Det er fredagsslikken der mangler. Man tvinger sit luksuslegeme i oprejst position og kigger ud af vinduet. Det står ned i lårtykke stråler, monsunvinden rusker i træerne og alt er mørkt. Paraplyen man købte i Netto, er som sædvanligt gået i stykker, og regnjakken har man ikke haft siden man gik folkeskole. Hvad gør man så? Man ringer til Slikræven!

Mohamed Hassan Juriah, som går under pseudonymet Slikræven, kan redde dig fredag aften, hvis du desperat mangler slik til dit yndlingsprogram. Slikræven blev kendt, da han deltog i DR-programmet ´Løvens Hule’, hvor han ydmygt og iført rødt jakkesæt, bad investorerne om 60.000 kr. Programmets fem pengestærke ’løver’ var dog ikke i nærheden af, at være imponeret over Slikrævens pitch. Du kan se Slikræven gøre det han er bedst til i videoen nederst på siden. 

Læs også: Sådan bliver du iværksætter på budget 

Slik, fight og gåpåmod

Afslaget fra dommerpanelet skulle dog ikke holde den muntrer og entusiastiske Slikræv tilbage. Muhamed Hassan Juriah valgte nemlig, at få sig et fuldtidsjob i et callcenter, for at kunne forfølge sin drøm:

”Jeg fik jo ikke investeringen i Løvens Hule. Jeg gik forbi nogle andre investorer, hvor jeg heller ikke havde heldet med mig. Så jeg tænkte, at jeg tager bare den lange vej. Så jeg har haft et fuldtidsarbejde lige siden, hvor jeg skyder penge i projektet,” udtaler Mohamed Hassan Juriah til dr.dk.

Han er ikke bange for at arbejde hårdt og vurderer selv, at han bruger 90 procent af lønnen fra kundeservice-jobbet til sit iværksættereventyr:

”Når jeg ser på andre iværksættere, der har fået succes, så er det ikke noget, der er kommet på et sølvfad. Jeg tager både dobbeltarbejde og de søvnløse nætter med et smil, for jeg ved, at det bærer frugt,” konstaterer han overfor dr.dk.

Læs også: Derfor bør du stifte et anpartsselskab 

Hvor er Slikræven nu?

Jeg vil ikke gøre mig til dommer overfor, hvorvidt ideen er god eller ej, men jeg vil opfordre dig til at give Slikræven et kald, hvis du står og mangler slik på en kold novemberaften. Slikræven opfordrede i 2016 slikentusiaster til at donere penge til en Kickstarter-kampagne, hvor målet var at indsamle 200.000 kr. til slikeventyret. Målet blev dog ikke nået, da Slikræven kun fik indsamlet 20.197 kr.

Hvorvidt Slikræven har smidt håndklædet i ringen, eller til stadighed drøner land og rige rundt på sin slik-scooter er et spørgsmål, vi vil lade stå åbent.

Se Slikræven, gøre det han er bedst til, herunder:

Er du blevet inspireret af Slikræven? 

Har du ligesom Slikræven en iværksætter gemt i maven, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Billigselskab.dk opretter vi nemlig iværksætter, holding – og anpartsselskaber nemt, hurtigt og billigt. Over 5000 andre iværksættere har allerede gjort brug af vores service.  

OPRET DIT NYE SELSKAB HER