Overdragelsesaftale

Opret

Overdragelsesaftale

Hvis du skal foretage en virksomhedshandel, vil det i alle tilfælde være anbefalelsesværdigt, at lave en overdragelsesaftale. Dette gør sig gældende uanset størrelsen af handlen. Overdragelsesaftalen sikrer at sælger, ikke skal bekymre sig om, at køber fremsætter urimelige krav efter overdragelsen af aktiver. Overdragelsesaftalen sikrer også køberen, da det heri står nedskrevet, hvad der er overdraget, og hvad de specifikke rettigheder er for både køber og sælger efter overdragelsen. Overdragelsesaftalen er altså de involverede parters garanti for, at alt er diskuteret godt og grundigt igennem.

Vi hjælper dig med

Overdragelse af anparter Opdatering af ejerbog Underskriv med NEMID

Fra

1195,00 DKK

Ekskl. moms & gebyr

Billigselskab benyttes af over 7000 selvstændige!

Så nemt kommer du igang

Udfyld formularen online

Underskriv sikkert med NemID

Din sag er oprettet

Advodan
lunar-logo
NEMID

Hvad er en overdragelsesaftale?

Kort forklaret er en overdragelsesaftale det sidste element i en virksomhedshandel. Overdragelsesaftalen er det dokument, der udgør, og beskriver vilkårene og retningslinjerne i en given virksomhedshandel. I aftalen udarbejdes der b.la. en beskrivelse af overdragelsen, køber og sælgers respektive rettigheder samt købesummen og hvordan denne udbetales til sælger.

Det er meget vigtigt at tænke sig godt og grundigt om, inden man laver en overdragelsesaftale. Der er nemlig mange elementer man skal holde sig for øje. Såfremt overdragelsesaftalen ikke er udarbejdet korrekt, kan der nemt opstå uenigheder imellem de involverede parter.

Er en overdragelsesaftale altid nødvendigt?

Vi vil hos Billigselskab.dk til enhver tid anbefale, at du altid laver en overdragelsesaftale, hvis du skal foretage en virksomhedshandel. Dette gør sig gældende uanset størrelsen af handlen, da den forsikrer dig imod efterfølgende komplikationer.
Overdragelsesaftalen sikrer at sælger, ikke skal bekymre sig om, at køber efter overtagelse pludselig fremsætter krav grundet problemer med de overdragne aktiver.
Dertil sikrer aftalen ligeledes sikkerhed for køberen, da det står nedskrevet, hvad der er overdraget, og hvad de specifikke rettigheder er for både køber og sælger efter overdragelsen.
Det er vigtigt, at man kender hinandens forventninger, muligheder og begrænsninger, og overdragelsesaftalen er i denne forbindelse parternes garanti for, at alt er diskuteret godt og grundigt igennem.

Brug vores formular og lav din overdragelsesaftale nemt, hurtigt og billigt

Ved at gøre brug af vores formular sikrer du dig, at din overdragelsesaftale overholder de gældende regler på området, samt de retningslinjer og vilkår, som er afgørende for, at overdragelsesaftalen er juridisk gyldig. Vi sparer dig for en masse tid, ressourcer og hovedpine. Så snart du har udfyldt vores formuler, udformer vi overdragelsesaftalen, og du vil umiddelbart herefter modtage det færdige dokument. Herefter skal de involverede parter blot underskrive dokumentet, og så er aftalen på plads. Opret din overdragelsesaftale her. 

Hvad skal en overdragelsesaftale indeholde?

 • Virksomheden og overtagelsen
 • Specifikation af overdragelsens genstand
 • Købesummen
 • Overtagelsen
 • Refusionsopgørelse
 • Erklæringer
 • konkurrenceklausul
 • Omkostninger
 • Betingelser
 • Værneting og lovvalg
 • Offentlige godkendelser

Hvorfor vælge Billigselskab.dk?

Mere end 7000 iværksættere kan ikke tage fejl
Vil tilbyder markedets
bedste priser
Vi har lynhurtig support og hjælper dig omgående
Alt sker online
nemt og hurtigt

Brug for hjælp?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Få hjælp her