Det er ikke længere muligt at omdanne IVS til ApS
Det er ikke længere muligt at omdanne

IVS til ApS

Det er ikke længere muligt at omdanne IVS til et ApS, da fristen for omdannelser er overskrevet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål eller ønsker at benytte nogle af vores andre services.

Vi hjælper dig med

Opdatering af vedtægter Generalforsamlingsreferat Registrering på VIRK Bekræftelse af selskabskapital

Fra

1995,00 DKK

Ekskl. moms & gebyr

Billigselskab benyttes af over 7000 selvstændige!

Så nemt kommer du igang

Udfyld formularen online

Underskriv sikkert med NemID

Din sag er oprettet

Advodan
Dinero
lunar-logo
NEMID

Omdannelse af IVS til ApS 

1. Ændring af vedtægter
Når du ønsker at lave en omdannelse af IVS til ApS, skal dit selskabs vedtægter ændres. Dette så du sikrer, at dit selskabs vedtægter lever op til kravene for anpartsselskaber. Vedtægtsændringer kan du foretage nemt, hurtigt og billigt lige her.

2. Den påkrævede kapital skal erklæres
Du kan kun omregistrere dit selskab, hvis du får udarbejdet en erklæring om, at der er mindst 40.000 kroner til stede i selskabet. For at dette kan lade sig gøre, skal du have en godkendt revisor til at vurdere selskabets kapital. Når kapitalen er godkendt af revisoren, udarbejder vedkommende erklæringen.

3. Beslutningen skal træffes
For at omdannelsen kan blive en realitet, skal der udformes et beslutningsreferat. Denne beslutning skal træffes på en skriftlig eller fysisk generalforsamling.

Fordele ved at omdanne IVS til ApS

Den primære fordel ved at foretage en omregistrering af IVS til ApS består i den association ApS-endelsen skaber for din virksomheds navn. ApS-formen  signalerer en vis form for stabilitet og professionalisme sammenlignet med IVS-formen. Dette da ApS-endelsen fordrer en større tillid blandt investorer og leverandører til din virksomhed og dit kapitalgrundlag, hvilket i sig selv giver anledning til en omregistrering.

Iværksætterselskabet kan stiftes for blot 1 krone, men dette betyder i nogle sammenhænge også, at eventuelle samarbejdspartnere ikke tillægger iværksætterselskabet samme seriøsitet, som et anpartsselskab. At ændre IVS til ApS vil muligvis resultere i større velvillighed blandt banker, investorer og leverandører, da disse instanser vil have en større tillid til dit selskabs økonomiske grundlag.

Foretag omdannelsen i forbindelse med årsregnskabet 

Det giver ofte mening, at omregistrere dit selskab i forbindelse med aflæggelse af dit årsregnskab. Det fordelagtige ved dette består i det faktum, at den pågældende revisor skal bruge en regnskabsbalance, der belyser selskabets økonomiske situation pr. en given dato. Ved årsregnskabsaflæggelse kan regnskabet bruges som balance, hvilket betyder, at revisoren ikke behøver at udregne denne balance, og du kan herigennem spare nogle omkostninger. Revisoren kan i denne sammenhæng hurtigere og nemmere foretage en omregistrering.

Omdan IVS til ApS her

Hvorfor vælge Billigselskab.dk?

Mere end 7000 iværksættere kan ikke tage fejl
Vil tilbyder markedets
bedste priser
Vi har lynhurtig support og hjælper dig omgående
Alt sker online
nemt og hurtigt
IVS til ApS

IVS til ApS

IVS til ApS Holding + Drift

IVS til ApS Holding + Drift

i Opdatering af vedtægter
i Generalforsamlingsreferat
i Oprettelse på VIRK
i Ændre selskabsnavn
i Ændre og tilføj binavne
i Ændre selskabets formål
i Vedtægter til Alkoholbevilling
i Rabat til Dinero Pro
Rabat. kr. 500,00
i Minimumspris for ændringen
kr. 3.743,75
2995,00 DKK Ekskl. moms & gebyr
Ikke muligt pt

Brug for hjælp?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Få hjælp her