Løber din virksomhed også en stor risiko?

Din virksomhed løber en stor økonomisk risiko, ved at handle med kunder, du ikke ved noget om. Dette kan føre til store tab på bundlinjen, lange tidskrævende inddrivelses-processer og en generel hovedpine.

Hvis du ikke har noget imod at udsende rykkere og inkassoadvarsler i spandevis og bruge penge på inddrivelsesomkostninger, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt at kreditvurdere dine kunder. Er du derimod interesseret i at undgå dårlige betalere, forbedre din likviditet og undgå unødvendigt spild af tid, så er det en rigtig god ide at kreditvurdere din kunde, inden du giver det berømte håndtryk.

Ved at kreditvurdere dine kunder kan du sikre dig, at du altid handler med betalingsdygtige kunder.

Find al den nødvendige information ét sted

Risika har samlet det mest relevante virksomhedsinformation, du skal bruge inden samhandel med andre virksomheder og dertil har de også lavet hele analysen for dig. Du får en kreditvurdering, intuitive anbefalinger til kreditvilkår, samt gode råd og ting at være opmærksom på. Det er et nemt og vigtigt tjek, der giver lavere finansiel risiko og bedre likviditet til din virksomhed.

Test før du køber

Hos Risika kan du se produktet inden du betaler, så du kan få en forståelse for, hvad kreditvurderinger er og hvordan det kan skabe værdi for din forretning. Tryk HER for at se et eksempel på den risiko-rapport, du modtager i PDF. Det fungerer på den måde, at du vælger en virksomhed, du gerne vil kreditvurdere og så udarbejdes rapporten øjeblikkeligt, når du betaler for produktet. Rapporten giver dig konkrete anbefalinger til handelsbetingelser og andre væsentlige aspekter, som du bør være opmærksom på. Hertil indeholder rapporten også en række relevante virksomhedsdata, såsom ejerforhold, og om ejerne bag virksomheden har konkurser bag sig. Rapporten indeholder også relevante regnskabstal.

Spørgsmålet er i virkeligheden simpelt. Har du og din virksomhed råd til ikke at kreditvurdere mulige samarbejdspartnere?

Få en guidet tur på Risikas platform her. 

Share this post:
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp