google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

5 applikationer som vil gavne din virksomhed

5 applikationer som vil gavne din virksomhed

Applikationer der gør livet nemmere

Når man tager det nervepirrende, spændende, skrækindjagende, fantastiske og til tider usikre spring ud i livet som iværksætter, kan gode råd være dyre. Hos Billigselskab.dk vil vi dog med glæde dele ud af egne erfaringer, og fylde nyt kreativt værktøj i din værktøjskasse. I dette blogindlæg bliver du introduceret for 5 uundværlige applikationer, som vil hjælpe dig i dit daglige arbejde med din virksomhed.

Du kan etablere din nye virksomhed her. 

Skype

Skype er til stadighed et yderst populært værktøj i forbindelse med virksomhedsdrift. Skype kan bruges til meget mere end de videoopkald de fleste har forsøgt sig med. Du kan bruge applikationen til at sende billeder og filer af enhver størrelse. Dertil kan sende billeder og filer af enhver størrelse og ringe op til gruppe med op til 25 personer. Du kan ydermere dele computerskærmene, så du nemt kan forklare og følge med i nye strategier og tiltag på tværs af tid og sted. Skype er som udgangspunkt gratis at benytte, men hvis du vil have muligheden for at holde møde med 250 personer af gangen, skal du opgradere til et betalingsabonnement. Her vil du skulle finde 12,60 kr. frem fra lommen om måneden.

Læs hvad du bør overveje inden du starter virksomhed her. 

Paypal

Paypal er en af de bedste spillere i betalingsbranchen. Denne platform giver dig en unik mulighed for at forbinde din kreditkonti, debitkonto og andre givne bankkonti til din PayPal-konto. Herudover kan du også betale og modtage overførsler nemt og smertefrit. Paypal er gratis at bruge, men du kan også opgradere til PayPal Pro, som koster 189 kr. pr. måned. Med PayPal Pro får du nogle ekstra funktioner, hvor evnen til at tilpasse online-betaling kan nævnes, som en af dem.

Evernote

Med Evernote kan du organisere dine noter. Evernote er nemlig en applikation, som kan gemme og dele dine billeder og noter. Dertil kan Evernote synkronisere dine noter på tværs af dine respektive enheder. Den gratis version af Evernote giver dig mulighed for at uploade op til 60 megabyte data om måneden. Imod en betaling på 252 kroner om året kan du opgradere til Evernote Plus. Med Evernote plus får du et månedligt upload på 1 gigabyte og du får adgang til dine noter, selvom du er offline.

Få 3 stærke analyseværktæjer til Instagram her.  

Trello 

Trello kan bruges som organiseringsværktøj i alle brancher, da programmet bruges til procesarbejde. Det gode ved Trello, er at det er meget nemt at bruge og manøvrere rundt i. Trello tilbyder et visuelt stærkt værktøj, som fungerer eminent, når man skal planlægge og organisere forskellige projekter. Trello koster absolut ingenting at benytte, og netop derfor, bør du give programmet en chance som din virksomheds nye organiseringsværktøj.

Følg Billigselskab på Instagram

Instagram did not return a 200.