google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Sådan forvandler du din blog til en succesfuld virksomhed

Sådan forvandler du din blog til en succesfuld virksomhed

Vejen fra blog til en god forretning

Mange både mænd og kvinder har nu om dage en blog, hvor de deler ud af gode råd, livserfaringer, skønhedstips, modetips og meget andet. Den teknologiske udvikling har muliggjort, at du rent faktisk kan gøre karriere inden for dette område.

Læs også: 3 stærke analyseværktøjer til Instagram

Der hersker dog en generel og ofte misforstået tanke om, at det at være blogger eller influencer er en dans på roser og ikke kræver ret meget. På trods af at livet som blogger fra afstand, synes som en dans på en lyserød sky, så ligger der oftest hårdt arbejde bag. I hvert fald hvis du vil have succes med dit foretagende.

Læs også: 5 gode råd til markedsføring på Instagram

De der tror, at det udelukkende handler om at være dygtig til at redigere billeder på Instagram, tager grueligt fejl. Der er nemlig et hav af ting du skal have styr på, hvis du vil forvandle din blog til en velfungerende virksomhed.

Læs også: Kan din blog blive en succes? 

I videoen nederst på siden kan du høre, hvad blogger-, influencer-, konsulent-, og Instagram-entusiasten Charlotte Caroline har at sige om det at starte egen virksomhed. Charlotte Caroline har over 24.000 følgere på Instagram, tilbyder 1-1 sessioner omkring online markedsføring og rådgiver flere virksomheder omkring online tilstedeværelse. Det er altså en ung pige med ben i næsen, en velfungerende øverste etage og en smittende energi, der vil guide dig igennem processen fra blog til virksomhed i de næste 13 minutter:

Ønsker du at starte egen virksomhed?

Hvis du ønsker at starte egen virksomhed, så kan det være en god ide, at søge hjælp til de ting du ikke selv har styr på. Hos Billigselskab.dk hjælper vi dig med at komme godt fra start med din nye virksomhed. Vi opretter dit selskab for dig, så der er styr på alle de juridiske aspekter, som ofte kan afskrække. Ved at oprette selskab hos os, kan du fokusere på det der er vigtigt, nemlig at drive din nye virksomhed.

Når du opretter din nye virksomhed er det vigtigt, at have styr på, hvilken virksomhedsform, der passer bedst til dine behov. Det og meget mere omkring virksomhedsdrift kan du blive klogere på, på vores hjemmeside.

Følg os på Facebook og Instagram og modtag gode råd, nyheder og guides omkring virksomhedsdrift, sociale medier og iværksætteri.