Holding & Drift ApS

Opret

Holding & Drift ApS

For at oprette et holdingselskab som anpartsselskab (ApS), skal du have en selskabskapital på 40.000 kr. Kapitalen deponeres sikkert på vores klientkonto hos Advodan, som er blandt Danmarks største Advokatkæder - det er hurtigt, sikkert & billigt og vi hjælper dig hele vejen, så du kommer sikkert i mål med dit nye selskab.

Vi hjælper dig med

Stiftelsesdokument & vedtægter Registrering hos Erhvervsstyrelsen CVR nr. inden for 48 timer

Fra

2195,00 DKK

Ekskl. moms & gebyr

Billigselskab benyttes af over 7000 selvstændige!

Så nemt kommer du igang

Udfyld formularen online

Underskriv sikkert med NemID

Din sag er oprettet

Advodan
lunar-logo
NEMID

Bør jeg stifte holding og driftsselskab samtidigt?  

Der er flere gode grunde til, hvorfor du som erhvervsdrivende, bør oprette et holdingselskab. At oprette et holdingselskab kan være fordelagtigt både for nystartede og i forvejen etablerede virksomheder. De mest åbenlyse og attraktive grunde til at oprette et holdingselskab, er muligheden for at minimere risikoen for tab og sikre skattemæssige fordele. Holdingkonstruktionen giver dig mulighed for at have et moderselskab som pengetank, som skattefrit kan modtage udbyttet fra dit datterselskab, hvor sidstnævnte driver den aktive drift af virksomheden

Selskabkapitalen i holding & drift ApS 

For at oprette et holdingselskab som anpartsselskab (ApS), skal du have en selskabskapital på 40.000 kr. Selskabskapitalen kan vurderes både i form af kontanter og i form af aktiver der har en værdi på 40.000 kr. Har du i sinde at stifte dit selskab i form af aktiver/værdier, er det tilrådeligt at udarbejde en vurderingsberetning i samarbejde med en revisor. Denne beretning har til formål at dokumentere, at der rent faktisk eksisterer værdier, der svarer til den føromtalte selskabskapital. Kapitalkravet er opfyldt, når kapitalen står på vores advokats klientkonto. En klientkonto er en konto der indeholder betroede midler, som kun kan bruges af ejeren af kapitalen, fx. et ApS i dette tilfælde

Selskabets navn 

Du skal selv vælge hvad dit ApS skal hedde, men du kan ikke vælge et selskabsnavn som allerede anvendes af et andet kapitalselskab. Vores system tjekker automatisk om navnet er ledigt på VIRK. Du skal være opmærksom på, at selvom dit selskabsnavn er ledigt, kan der være andre forhold, du bør overveje i forbindelse med dit valg af selskabsnavn, eksempelvis regler i markedsføringsloven, som eventuelt kan overtrædes, hvis dit selskabsnavn er forvekseligt med et andet selskabsnavn i samme branche.

Fordele ved at oprette holding & driftsselskab samtidigt

Der kan nævnes mange klare fordele ved at oprette et holdingselskab og driftsselskab på samme tid, da holdingstrukturen giver dig nogle handlemuligheder, som andre selskabsformer ikke kan give dig. Der er flere skattemæssige, afgiftsmæssige og risiko-orienterede fordele ved at oprette et holdingselskab. Du undgår først og fremmest at betale personskat af selskabets udbytte, da dit overskud efter skat kan overføres skattefrit fra driftsselskabet til holdingselskabet. Ydermere undgår du at betale personskat, hvis du vælger at sælge din virksomhed, da du skattefrit kan overføre pengene fra salget til holdingselskabet.

Avancen i egne lommer 

Hele overskuddet ender i din egen pung, hvilket må betragtes som yderst tiltrækkende. Du kan derefter løbende overføre pengene for salget til privatforbrug. Det er først når pengene udbetales til privatforbrug at du bliver personligt beskattet, hvilket betyder at du kan undgå at betale mere skat end højst nødvendigt. Hvis du i stedet bruger pengene på køb af ny virksomhed, aktier eller lignende, undgår du helt at betale skat af avancen. Et andet yderst fordelagtigt aspekt ved et holdingselskab, er at du kan minimere risiciene for tab af kapital. Så længe du er opmærksom på, at overføre dit overskud fra dit eller dine driftsselskaber til dit holdingselskab, kan du sikre, at du ikke mister dine optjente penge, hvis dit driftsselskab skulle gå konkurs. Ved en konkurs kan kreditorerne ikke inddrive erstatningskrav hos holdingselskabet, da dette vil forblive i driftsselskabet. Der er altså store fordele at hente ved at oprette både holding – og driftsselskab samtidigt.

Binavne i et ApS

Du har mulighed for gratis at vælge op til 5 binavne, som dit anpartsselskab også kan drive virksomhed under. Et binavn kan du bruge til at placere selskabet geografisk eller til at brande selskabet til en bestemt målgruppe. Ligesom med hovednavnet kan man ikke benytte sig af navne der allerede bruges af et andet kapitalselskab. Vores formular tjekker om binavnet er ledigt. Det er muligt at oprette flere binavne til 1.000 kr. pr. binavn – dette kan gøres ved en vedtægtsændring.

Vi stifter dine nye selskaber nemt, hurtigt og billigt

Når du har udfyldt formularen udarbejder vi både holding- og driftsselskabets stiftelsesdokumenter og vedtægter for dig. Du modtager alle dokumenterne på mail, og underskriver dem med dit NemID. Når du har underskrevet dokumenterne, bliver de automatisk sendt til os, hvorefter vi sørger for oprettelse af dine selskaber hos Erhvervsstyrelsen. Når selskaberne er oprettet får du tilsendt CVR-nummer og alle selskabernes dokumenter på mail – senest 24 timer efter du har underskrevet.

Holding & Drift ApS +

Holding & Drift ApS +

Holding & Drift ApS

Holding & Drift ApS

i Stiftelsesdokument & vedtægter
i Ejerbog
i Registrering ved Erhvervsstyrelsen
i Bekræftelse af selskabskapital af Advokat
i Momsregistrering af driftselskabet
kr. 245,00
i Importregistrering af driftselskabet
kr. 95,00
i Eksportregistrering af driftselskabet
kr. 95,00
i Registrering for ansatte i driftselskabet
kr. 245,00
i Bestyrelse i driftsselskabet
kr. 245,00
i Alkoholbevilling i vedtægterne
kr. 495,00
i Selskabskapital
Min. kr. 40.000,00
i Min. indbetaling
Min. kr. 41.663,75
i i Minimums pris for selskabet
kr. 3.577,50
i Rabat til Dinero Pro
Rabat. kr. 500,00
i Rabat på Årsregnskab hos Decimo (kr. 500,00)
X
i Ekspres behandling
X
2195,00 DKK Ekskl. moms & gebyr
Opret nu

Hvorfor vælge Billigselskab.dk?

Mere end 7000 iværksættere kan ikke tage fejl
Vil tilbyder markedets
bedste priser
Vi har lynhurtig support og hjælper dig omgående
Alt sker online
nemt og hurtigt

Brug for hjælp?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Få hjælp her