Holdingselskab ApS

Holdingselskab ApS

Bekræftelse af selskabskapital Alle juridiske dokumenter Hurtig oprettelse indenfor 24 timer
995,00 DKK Ekskl. moms & gebyr
Fremragende
  • 1
    Udfyld formularen online
  • 2
    Underskriv sikkert med NemID
  • 3
    Din sag er oprettet
ADVODAN DINERO NORDEA NEMID
Holdingselskab ApS

Holdingselskab ApS

Holdingselskab IVS

Holdingselskab IVS

i Stiftelsesdokument & vedtægter
i Ejerbog
i Registrering ved Erhvervsstyrelsen
i Bekræftelse af selskabskapital af Advokat
X
i Egenerklæring
i Registrering af Reelle Ejere
kr. 195,00
i Registrering for ansatte
kr. 245,00
i Bestyrelse i selskabet
kr. 245,00
i Selskabskapital
kr. 1,00 til kr. 25.000,00
i Minimums pris for selskabet
kr. 1.413,75
595,00 DKK Ekskl. moms & gebyr
Bestil Holding IVS

Samarbejder med ADVODAN

Vores kundeservice håndteres af ADVODAN.

Skriv eller ring til os, og vi vil hjælpe dig hurtigt igang med dit nye selskab. Advodan står for vores klientkonto og sørger for at alle vores klientmidler opbevares sikkert.

Advodan bekræfter selskabskapital på vores anpartsselskaber så de hurtigt og sikkert kan registreres.

Hvorfor vælge Billigselskab.dk?

Markedets
bedste pris

Underskriv nemt
med NemID

Alt sker online
nemt og hurtigt

CVR nummer
på under 24 timer

Har du brug for yderligere hjælp?

Ofte stillede spørgsmål

Selskabskapitalen i et holdingselskab

For at oprette et holdingselskab som anpartsselskab (ApS), skal du have en selskabskapital på 50.000 kr. Selskabskapitalen kan vurderes både i form af kontanter og i form af aktiver der har en værdi på 50.000 kr. Har du i sinde at stifte dit selskab i form af aktiver/værdier, er det tilrådeligt at udarbejde en vurderingsberetning i samarbejde med en revisor. Denne beretning har til formål at dokumentere, at der rent faktisk eksisterer værdier der svarer til den føromtalte selskabskapital.


Du kan også vælge at oprette dit holdingselskab som iværksætterselskab (IVS) og her kan du oprette selskabet med en selskabskapital på mellem 1 kr. Og 49.999 kr. Selskabet skal herefter opbygge kapitalen i selskabet ved, at spare 25% af det årlige overskud op, indtil selskabskapitalen samlet udgør 50.000 kr. Med denne løsningsmodel, kan du altså oprette dit holdingselskab med ganske få opstartsmidler. I modsætning til andre selskabsformer, kan betalingen for selskabskapitalen i et iværksætterselskab dog kun ske kontant.


Hvorfor bør jeg oprette et holdingselskab?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du som erhvervsdrivende, bør oprette et holdingselskab. At oprette et holdingselskab kan være fordelagtigt både for nystartede og i forvejen etablerede virksomheder. Et holdingselskab er kort beskrevet et selskab, der ejer anparterne eller aktierne i et andet selskab. Et holdingselskab er af denne grund ikke en selvstændig virksomhedsform, men er oftest etableret som et anparts- eller aktieselskab. Holdingselskabet er blot et almindeligt selskab, der har til formål at eje et andet selskab.


Minimering af risko og skattefordele

De mest åbenlyse og attraktive grunde til at oprette et holdingselskab, er muligheden for at minimere risikoen for tab og sikre skattemæssige fordele. Holdingkonstruktionen giver dig mulighed for at have et moderselskab som pengetank, som skattefrit kan modtage udbyttet fra dit datterselskab, hvor sidstnævnte driver den aktive drift af virksomheden. Mange vælger ofte en selskabsstruktur med et og nogle gange flere holdingselskaber, da det skaber større fleksibilitet i risikostyringen og forretningsudviklingen. Mange er af den fejlagtige overbevisning, at et holdingselskab, er en særlig selskabsform. Et holdingselskab er blot en særlig betegnelse for et anpartsselskab, aktieselskab eller iværksætterselskab, der har til formål, at eje et eller flere af førnævnte selskabstyper. Der er altså flere gode grunde til, hvorfor du, som både nystartet og etableret virksomhedsejer, bør overveje at etablere et holdingselskab.


Hvilke fordele er der ved et holdingselskab?

Der kan opremses mange klare fordele ved at oprette et holdingselskab, da holdingstrukturen giver dig nogle muligheder, som andre selskabsformer ikke kan tilbyde. Der er både skattemæssige, afgiftsmæssige og risiko orienterede fordele ved at oprette et holdingselskab. For det første undgår du at betale personskat af selskabets udbytte, da overskuddet efter skat kan overføres skattefrit fra driftsselskabet til holdingselskabet.


Avancen i egne lommer

Dertil undgår du at betale personskat, hvis du på et tidspunkt sælger din virksomhed, da pengene for salget skattefrit kan overføres til holdingselskabet. Hele avancen ender i dine egne lommer, hvilket må betragtes som yderst fordelagtigt. Du kan herefter løbende udbetale pengene for salget til privatforbrug. Først når pengene udbetales til privatforbrug bliver du beskattet personligt, hvorfor du på denne måde kan undgå at betale mere skat end højst nødvendigt. Hvis du derimod investerer pengene i køb af ny virksomhed, aktier eller lignende, undgår du helt at betale skat af avancen.


Sikrer din formueEt andet yderst fordelagtigt element ved et holdingselskab, er det faktum, at du kan minimere risiciene for tab af kapital. Såfremt du er opmærksom på, at overføre dit overskud fra dit eller dine driftsselsskaber til dit holdingselskab, kan du sikre, at du ikke mister dine hårdt optjente penge, hvis dit driftsselskab af uransagelige årsager skulle gå konkurs. Ved en eventuel konkurs kan kreditorerne ikke inddrive erstatningskrav hos holdingselskabet, da dette vil forblive i driftsselskabet.
Holdingselskabets navn?  

Når man opretter et holdingselskab, er der flere der tror, at selskabets navn skal indeholde titelbeskrivelsen “holding”, men dette er ikke tilfældet. Der er dog krav om at virksomheden, såfremt den drives i selskabsform, skal benytte betegnelserne aktieselskab, anpartsselskab, iværksætterselskab eller forkortelserne A/S, ApS eller IVS.


Brug for hjælp?

Læs vores Spørgsmål & Svar

Få hjælp her