Opret

Gældsbrev

Et gældsbrev er kort forklaret en skriftlig aftale om, at en person eller en virksomhed låner penge til en anden person eller virksomhed. Et gældsbrev er et juridisk gældende dokument, som du bruger til at holde styr på den gæld du måtte have. Gældsbrevet er din forsikring på, at der er udstedt klare rammer for lånet, både for låntager og långiver. På denne måde sikrer man samtidig, at der ikke er essentielle forhold, man glemmer at tage stilling til og højde for. Dette da et gældsbrev vil indeholde alle de nødvendige retningslinjer og vilkår.

Vi hjælper dig med

Fra

495,00 DDK

Ekskl. moms & gebyr

Hvad er et gældsbrev?

Et gældsbrev er kort forklaret en skriftlig aftale om, at en person eller en virksomhed låner penge til en anden person eller virksomhed. Et gældsbrev er et juridisk gældende dokument, som du bruger til at holde styr på den gæld du måtte have. Dertil bruges et gældsbrev til at stille en sikkerhed for, at gælden på et givent tidspunkt vil blive tilbagebetalt. Du kan godt selv oprette et gældsbrev, men vi har skabt en gældsbrev formular, hvor du kan gøre det nemt, sikkert og hurtigt.

Hvorfor bør jeg lave et gældsbrev?

Uanset om du står i en situation, hvor du selv skal låne eller låne ud til andre, så giver udformingen af et gældsbrev en lang række fordele for både du og modparten. Gældsbrevet er nemlig din forsikring på, at der er udstedt klare rammer for lånet, både for långiver og låntager. På denne måde sikrer man samtidig, at der ikke er væsentlige forhold, man glemmer at tage stilling til. Et gældsbrev vil nemlig indeholde alle de nødvendige retningslinjer og vilkår. Idet at gældsbrevet udgør skriftlig dokumentation på långiver og låntagers retningslinjer for lånet, er man herigennem sikret imod, at eventuelle misforståelser og konflikter omkring lånet opstår.

Gældsbrev hos Billigselskab.dk

Hos Billigselskab.dk skal gældsbrevet indeholde nedenstående aspekter:

  • Vælg hvorvidt du vil udforme et anfordringsgældsbrev eller et gældsbrev med renter og afdrag
  • Indtastning af lånebeløbets størrelse
  • Dato for tilbagebetaling
  • Oplysninger om långiver (kreditor) og låntager (debitor)

Brug vores formular og lav dit gældsbrev nemt, hurtigt og billigt

Ved at benytte vores formular sikrer du dig, at dit gældsbrev indeholder alle de retningslinjer og vilkår, som er afgørende for at gældsbrevet er gyldigt. Vi sparer dig for tid, ressourcer og hovedpine.

Så snart du har udfyldt vores formular udformer vi gældsbrevet og du vil straks herefter modtage det færdige dokument. Herefter skal både låntager og långiver blot underskrive dokumentet, og så er gældsbrevet gyldigt.

Vil tilbyder markedets bedste priser

Vi har lynhurtig support og hjælper dig omgående

Alt sker online nemt og hurtigt

Brug for hjælp?

Læs vores Spørgsmål & Svar