Ledige stillinger

Studiejob – Kundeservice i Billigselskab!

Billigselskab ApS København

Vil du bruge din erfaring med rådgivning til at udvikle og styrke vores kundeservice og samtidig hjælpe vores kunder med at komme rigtigt i gang med deres virksomhed?

Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i Billigselskab!

Start dato – Hurtigst muligt!

Velkommen til Billigselskab – her bliver du en del af fællesskabet

Her træder du ind i en solid virksomhed, som er ejet af en række ADVODAN-advokater. Vi er stadig en lille virksomhed bestående af 4 gode kolleger, men vi er i stærk vækst, og vi er teknisk og økonomisk en af Danmarks stærkeste legaltech-virksomheder.

Du kan dermed se frem til at blive en vigtig del af en spændende virksomhed, hvor vores vigtigste opgave er at forstå vores kunders behov, og skabe nye processer, som hjælper dem sikkert i mål med deres nye virksomhed. Vores kunder består primært af selvstændige iværksættere og revisorer.

Selvom vi i Billigselskab har hver vores opgaver og ansvarsområder, står vi aldrig alene. Vi er i samme team, og vi arbejder tæt sammen med kollegaer og ledelse.

Vil du håndtere kontakten til kunder?

Som vores nye Customer Account får du en spændende kundevendt og udviklende studiejob, centralt i vores organisation. Du vil få et stort ansvar i et energisk miljø og du vil referere til Operations manageren 

Dine primære ansvarsområder vil være at:

  • håndtere kundesupport og kontakt – både telefonisk, på mail og på chat
  • varetage vores webshop og indtaste ordre i systemet
  • håndtere øvrige opgaver i forhold til driften i Billigselskab

Vores forventninger til dig

Vi er på udkig efter en struktureret Customer Support med gode kommunikationsevner, som hurtigt kan tilegne sig ny viden. I denne stilling vil du få brug for dine analytiske evner til at udvikle vores kundesupport og forfine vores processer.

Vi ser gerne at du:

  • elsker at tale med kunder
  • har godt styr på IT-systemer og er effektiv til at sætte dig ind i nye systemer
  • taler og skriver flydende dansk – og er god til at kommunikere på alle niveauer
  • er struktureret og systematisk og kan bevare overblikket – også når vi har travlt
  • Finansstuderende er en fordel
  • Bærbar pc følger med

Vi tilbyder

Et godt studiejob i en stærk virksomhed med gode ansættelsesforhold. Lønnen er 155 kr. i timen og du vil selv kunne tilrettelægge din hverdag.

Vi holder til på København Universitet på Islandsbrygge og direktion i København og vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer. Der er mulighed for hjemmearbejde. Arbejdstiden ligger mandag-fredag i tidsrummet fra kl. 09.00-15.00 fordelt på 2 vagter om ugen.

Kontakt:

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Lasse Koltermann på 31121008 eller e-mail [email protected]. Søg stillingen ved at sende din ansøgning på mail til lasse@billigselskab.dk senest den 15. maj 2024.

Billigselskab.dk er det nemmeste, hurtigste og billigste sted at stifte et nyt selskab online. Siden 2014 har vi stiftet tusindvis af selskaber.

Billigselskab ejes af en række ADVODAN-advokater. ADVODAN er Danmarks største advokatkæde med 19 kontorer over hele landet. Kunderne er i trygge hænder, hvis de stifter deres nye selskab hos os.