google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

10 YouTube videoer enhver iværksætter bør se

10 YouTube videoer enhver iværksætter bør se

Der findes et hav af videoer på YouTube, men kun nogle få formår at skille sig ud blandt mængden. Disse videoer har det tilfælles, at de skaber værdi for seerne. I dette blogindlæg vil vi introducere dig for 10 videoer, der med sikkerhed vil kunne skabe værdi for dig, som iværksætter.

1. Developing the CEO Within You 

Denne YouTube video søger at forberede aspirerende ledere til at blive succesfulde CEO’s i fremtiden. Professor Joseph Bower fra Harvard Business School, er af den overbevisning, at alle med intentioner om at blive CEO’s skal være i stand til at stille sig selv seriøse spørgsmål omkring deres eget arbejde og det arbejde, der udføres af virksomheden. Ifølge Joseph Bower skal man som CEO konstant søge nye viden og udvikle sig selv.

2. Drive: The Surprising Truth About What Motivates Us

Hvordan kan du ansætte meget kompetente medarbejder og overbevise dem om, at arbejde gratis? Hvordan kan du lancere dit produkt til masserne uden at bruge en øre? Denne video giver et indholdsrigt seminar i, hvad der motiverer ansatte til at arbejde og hvordan man som virksomhed, drager fordel af dette. Videoen er i særdeleshed værdifuld for de som arbejder med markedsføring og salg.

Læs også: 4 grunde til at starte virksomhed i en ung alder 

3. Muhammad Yunus: The Social Business Model 

Den bangladesiske økonom Muhammad Yunus driver en af de få socialt ansvarlige banker i verden. Graheem Bank tilbyder små lån til fattige mennesker og iværksættere med få økonomiske midler i forsøget på at hjælpe dem med, at blive økonomisk selvforsynende. Muhammad Yunus forklarer i videoen, hvordan han skabte hans sociale forretningsplan og giver råd til, hvordan andre kan skabe lignende virksomheder. Ifølge Muhammad Yunus bliver socialt ansvarlige virksomheder succesfulde fordi de fokuserer på mennesket, fremfor på profitten alene.

Læs også: Burde din virksomhed overveje affliate marketing? 

4. Can a “Green” Business Also Be a Profitable One? 

I denne video forklarer Gary Hirshberg, som er CEO i Stonyfield Farm, hvordan virksomheder kan “go green” og værne om miljøet, men stadig være profitable. Stonyfield Farm er en virksomhed, der producerer organiske fødevarer og virksomheden er siden starten for 18 år siden vokset med 24 procent om året.

Læs også: Sådan forvandler du din blog til en succesfuld virksomhed

5. Seth Godin: Ideas That Spread, Win 

I denne video forklarer marketingsekspert og forfatter, Seth Godin, hvorfor en solid marketingsindsats er altafgørende for din virksomhed. Han markerer vigtigheden af marketing med udgangspunkt i et eksempel om brød i skiver.

Læs også: Forretningsplan – hvad børe den indeholde? 

6. The Best Business Advice on Donny Deutsch Show From the CEO 

I denne video forklarer CEO af Sketchers, Robert Greenberg, hvad der adskiller succesfulde virksomheder fra virksomheder der mislykkes. For Greenberg er nøgleordet – vedholdenhed.

Læs også: 5 vigtige værktøjer til din virksomhed 

7. Steve Jobs 2005 Stanford Commencement Address 

I 2005 afholdte nu afdøde CEO af Pixar og Apple en yderst inspirerende tale for de nyuddannede kandidater fra Stanford. I talen fortæller Steve Jobs hvorfor han droppede ud af college, hvordan han blev fyret fra sin egen virksomhed og hvordan han bearbejdede hans sygdom med kræft i bugspytkirtlen. I talen linker han de tre historier, som tilsammen fremmer budskabet om at overvinde dårlige odds og holde ud i selv de mest hårde perioder i livet. Talen er inspirerende for enhver virksomhedsejer, som oplever modgang.

Læs også: Guide: Sådan tiltrækker du kunder med Instagram-stories

8. How ro Craft Your 300-Second Elevator Pitch or Networking Introduction 

Når du skal sælge dit produkt, er struktureringen af dit pitch af afgørende karakter. Hvilke informationer præsenterer du i løbet af de første 10 sekunder? Hvordan runder du dit pitch af? I denne video forklarer foredragsholder og coach Kathy McAfee hvordan man strukturerer en pitch der kan sælge sand i Sahara.

Læs også: 5 podcasts alle iværksættere bør downloade i dag 

9. 50 entrepreneurs share priceless advice

I denne video kan du få gode råd omkring iværksætteri fra nogle af verdens mest indflydelsesrige og kendte CEO’s. Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Steve Godin, Richard Branson, Sergey Brin og mange andre deler ud af deres viden. Læn dig tilbage, tryk play og lad dig inspirere.

Læs også: 10 mærkværdige ting du ikke vidste om Mark Zuckerberg 

10. How to Achieve Your Most Ambitious Goals 

Med afsæt i historien om en af verdens bedste tennisspillere, Novak Djokovic, forklarer Stephen Duneier hvordan man når ens mest ambitiøse mål i livet. Han fortæller om en tilgang til det at tage beslutninger, der har forvandlet ham fra en, der havde det umådeligt svært i skolen, til en der har opnået stor succes i forretningsverdenen.

Læs også: Mobilbrugerne afgør din virksomheds fremtid