google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

5 vigtige værktøjer til din virksomhed

5 vigtige værktøjer til din virksomhed

Disse fem værktøjer kan blive din nye bedste ven

Når man tager det nervepirrende, spændende, skrækindjagende, fantastiske og til tider usikre spring ud i livet som iværksætter, kan gode råd være dyre. Hos Billigselskab.dk vil vi dog med glæde dele ud af egne erfaringer, og fylde nyt kreativt værktøj i din værktøjskasse. Da vi selv lever iværksætterlivet ved vi, at man kan falde og slå sig, men vi ved også hvordan man rejser sig igen. På denne blog kan du forvente at modtage et hav af gode råd om livet som iværksætter. Rådene er baseret på egne erfaringer, så vi vil ikke proklamere at vi har fundet den hellige gral, men blot give dig de bedst mulige forudsætninger for, at komme godt fra land med din nye virksomhed. På bloggen vil der også blive publiceret indhold til den etablerede virksomhedsejer. Bloggen vil være seriøs, informationsrig, tankevækkende og til tider humoristisk og vi bestræber os på at levere indhold der gør dig klogere, gladere og nysgerrig.
I dette blogindlæg vil vi indvie jer i, hvilke programmer vi benytter os af i det daglige og forklare hvorfor netop disse programmer er helt og aldeles uundværlige for os. Ønsker du at oprette din egen virksomhed kan du gøre det her.

Dinero til regnskab

Når du er virksomhedsejer er det vigtigt at have styr på finanserne. Det lyder som logik for perlehøns, men at holde styr på bogføringen er ikke nødvendigvis en smal sag. Der skal holdes styr på indtægter, udgifter, fakturaer, moms, laves årsregnskab og meget mere. Er du en struktureret excel-haj kan det godt lade sig gøre, at holde styr på økonomien selv, men vi vil anbefale dig, at bruge et regnskabsprogram som Dinero.
Dinero er et perfekt program til dig som er ny indenfor regnskab, men også for dig der er ekspert på området. Dinero gør alt omkring dit regnskab meget nemmere og sparer dig oceaner af tid. Tid du kan bruge på det der er sjovt, nemlig at drive virksomhed. Hos Dinero kan du nemt og elegant designe din egen faktura, holde styr på dine kvitteringer igennem deres mobile app, få automatisk kontohjælp, sende dårlige betalere til inkasso ved et enkelt klik, få information om hvor meget og hvornår der skal indbetales moms og hvornår kommende betalinger skal falde. Dinero hjælper dig med alt omkring din virksomheds økonomi og kan varmt anbefales. Dineros basale funktioner kan du erhverve dig for den nette sum af 0 danske kroner. Du kan med en månedlig betaling på 165 kroner, anskaffe dig Dinero Pro pakken, som indeholder flere anvendelige features end den gratis starterpakke. Læs mere om Dinero her. 

WordPress til hjemmesider 

En af vores foretrukne platforme i det daglige arbejde er WordPress. WordPress giver dig muligheden for, at etablere en velfungerende, flot og let overskuelig hjemmeside til din virksomhed. Dertil er programmet yderst let at manøvrere i, hvilket gør at processen fra tanke til virkelighed er overskuelig. WordPress er gratis at benytte, hvilket naturligvis altid er tiltrækkende. Dertil er programmet brugervenligt, nemt at installere, let at opdatere, og det kan ligeledes hurtigt justeres i forbindelse med søgemaskineoptimering (SEO). På trods af at programmet er gratis, har det et ekstremt positivt renomme. Den amerikanske avis New York Times og andre store virksomheder gør brug af tjenesten, hvilket må anses som en stærk indikator på, at programmet ikke kun er populært, fordi det er gratis. WordPress fungerer og vi vil anbefale det varmt, som din nye hjemmesideplatform. Hos WordPress kan du begynde at designe din egen hjemmeside helt og aldeles gratis, men ligesom med så mange andre gratis platforme, kan du for et månedligt beløb tilkøbe ekstra features og mere lagerplads. Læs mere om WordPress her.

Slack til organisering 

Når man er selvstændig og har sin egen virksomhed, er der mange ting, der skal organiseres og planlægges. Der kan være ufatteligt mange ting at holde styr på, og derfor er det vigtigt, at have et program, der kan hjælpe med netop dette. Slack kan blive din nye bedste ven, når du vil sikre strømlinet kommunikation på tværs af virksomhedens platforme. Slack gør kommunikationen mellem virksomhedens ansatte nemmere og skaber gennemsigtighed og overskuelighed. Når du benytter dig af Slack, kan du nøjes med én platform til al kommunikation. Vi bruger Slack på dagligt basis, da vi herigennem bliver mere effektive og sikrer at vi når vores daglige, ugentlige og månedlige mål. Slack er det perfekte organiserings – og kommunikationsværktøj og kan varmt anbefales. Du kan afprøve Slack gratis i en ubegrænset periode, men for at kunne nyde godt af Slacks mange ekstra kommunikationsværktøjer, skal du betale et månedligt beløb. Læs mere om Slack her. 

Google G-suite til dokumenter 

Google G-suite er et rigtig godt værktøj, da man her kan samarbejde på de samme dokumenter i realtid. Du kan altså arbejde i det samme dokument sammen med kolleger eller med personer udenfor virksomheden. Det er et yderst brugbart element, da man ikke er afhængig af tid og sted, men blot kan redigere i og kommentere på dokumenter online. Flere kan altså arbejde i samme dokument på samme tid, og alle ændringer gemmes automatisk. Dertil kan Google G-suite også bruges til at afholde videokonferencer. Her skal man blot dele sin skærm med de andre, og så kan beslutningerne træffes ansigt til ansigt.
Desuden kan alle filer man arbejder på gemmes og deles i skyen, hvilket muliggør at alle altid har adgang til den nyeste version af det respektive dokument. Her kan man ligeledes hurtigt invitere andre til at se, downloade og samarbejde om en hvilken som helst fil. Google G-suite er et uundværligt værktøj, så få bare fingrene i det i en fart. Google G-suites basic-pakke koster fire euro pr. bruger om måneden, hvilket er en overkommelig pris for et uvurderligt værktøj. Læs mere om Google G-suite her.

Trello til procesarbejde

Trello kan bruges som organiseringsværktøj i alle brancher, da programmet bruges til procesarbejde. Det gode ved Trello, er at det er meget nemt at bruge og manøvrere rundt i. Trello tilbyder et visuelt stærkt værktøj, som fungerer eminent, når man skal planlægge og organisere forskellige projekter. Trello koster absolut ingenting at benytte, og netop derfor, bør du give programmet en chance som din virksomheds nye organiseringsværktøj. Læs mere om Trello her. 

Følg Billigselskab på Facebook for flere nyheder omkring iværksætteri og virksomhedsdrift