google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Fem podcasts alle iværksættere bør downloade i dag

Fem podcasts alle iværksættere bør downloade i dag

I dette blogindlæg vil vi introducere dig for fem podcasts, som kan vise sig at have stor værdi for din virksomhed. De fem podcasts har anerkendte værter, som med sikkerhed kan hjælpe dig med et godt råd eller femten.

Ligemeget hvor du befinder dig på din iværksætterrejse, så er det vigtigt, at blive ved med at lære og suge ny viden til sig. Innovation og iværksætteri handler i grove træk om at løse problemer på kreative og nytænkende måder, hvorfor det kan have stor værdi, at lade sig inspirere af andre, som har sejlet og sejler i samme båd.

I takt og sideløbende med den teknologiske udvikling er det blevet nemmere end nogensinde før, at finde indhold af høj kvalitet og derigennem uddanne sig selv inden for vidt forskellige emner. Podcasts har i denne sammenhæng for alvor vundet indpas, da det at lytte til en podcast giver dig mulighed for at lære og blive klogere, imens du er på farten. Podcasts er dermed den perfekte vej til ny viden for den travle iværksætter.

Vi har lavet en liste med de bedste danske iværksætter-podcasts, som du kan læse her, men på listen herunder finder du de bedste på den internationale scene:

1. MFCEO Project Podcast

 

Podcasten The MFCEO Project Podcast har Andy Frisella som vært. Andy Frisella er grundlægger og ejer af adskillige nærings, supplement og fitness virksomheder. Hans podcast fokuserer på at lære dig hvordan du skal bære dig af med at være “the motherf***ing CEO”, som han selv udtrykker det. Podcasten er fyldt med praksisorienterede råd, som kan hjælpe dig med at imødekomme op- og nedture, når du skal opbygge din millionvirksomhed. Han deler hans historie og hans erfaringer, for at lære andre, hvad det virkelig vil sige at være iværksætter.

Læs også: Sådan bliver du mere innovativ

2. The School of Greatness

 

The School of Greatness er en podcast hvor Lewis Howes er vært. Lewis Howes er ikke en hr. hvem som helst, men derimod New York Times bedst sælgende forfatter, livsstilsiværksætter og tidligere professionel atlet. Lewis Howes kommer omkring forskellige temaer i hans podcast, hvor du kan lære om virksomhedsdrift, iværksætteri, sundhed og forhold. Hver fredag tilbyder han lytteren en ny fem minutter lang og inspirerende episode.  

Læs også: 5 bøger Bill Gates anbefaler dig at læse i løbet af sommeren 

3. Entrepeneur on Fire

 

Den bundærlige og succcesfulde iværksætter, John Lee Dumas, har efterhånden kørt podcasten “Entrepeneur on Fire” i en længere årrække. Podcasten er bygget op omkring en befriende gennemsigtighed og ærlighed. I podcasten løfter Dumas sløret for, hvad hans månedlige indkomst er, og hvad han har tjent på sin podcast siden starten i 2012. En indtjening der lyder på 9,5 milioner dollars i netto indkomst. Det kan altså godt betale sig at lytte til John Lee Dumas, hvis man gerne vil lære hvordan man tjener penge. Denne podcast er rigtig god, hvis du ønsker at lytte til og hente inspiration fra andre iværksætteres historier og erfaringer.

4. The Gary Vee Audio Experience

 

Gary Vaynerchuk, aka Gary Vee, har skabt et yderst interessant personligt brand inden for iværksætteri. Han har en særlig evne til at forudse nye trends og tendenser, hvilket har banet vejen for hans succes. Disse talenter deler han ud af i podcasten The Gary Vee Audio Experience. 

I øjeblikket er Vaynerchuk af den overbevisning, at “the future is audio and voice,” og derfor gør han brug af hans podcast til at skabe nye kontakter. Dertil deler han inspirerende historier omkring hans egen iværksætterrejse. Denne podcast er god, hvis du leder efter svar på hvordan man får tingene gjort og hvordan man finder de innovative løsninger på eventuelle problemstillinger.  

Læs også: Burde din virksomhed overveje affiliate marketing? 

5. The Tim Feriss Show  

 

Tim Feriss har i sin karriere som forfatter haft den ære, at interviewe nogle af nutidens største forretningsfolk og har med udgangspunkt heri skrevet flere storsælgende bøger. Bøgerne kredser om hvad han har lært gennem ovennævnte interviews. I hver episode af The Tim Feriss Show, fokuserer han på helt unikke tips, tricks og taktikker, som lytterne kan tage med og bruge i deres hverdag. Dertil deler han ud af visdomsord fra hans bog “The 4-Hour Workweek”, hvorigennem han lærer lytterne, at optimere deres workflow og at arbejde smart frem for hårdt.

Opret dit nye selskab her