google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Samfundet dræber vores kreativitet

Samfundet dræber vores kreativitet

Kortfilm belyser samfundets skyggesider

Føler du at livet nogle gange forekommer en anelse monotont og trivielt? Du er ikke alene. Vi har i mange år levet efter det samme profitorienterede og materialistiske kompas, hvor mantraet hedder arbejde, søvn, arbejde, søvn, skift ble, arbejde, søvn. Det daglige hverdags trummerum, hvor rutiner langsomt men sikkert sparker spontanitet langt ud af stadion er blevet opskriften på det rigtige liv. Du har fået alt det du ønsker dig, men er du lykkelig? Fast job, kone og børn og en toetagers patriciavilla i dit yndlings kvarter.

Vi siger ikke til nogen at du egentlig føler at du arbejder alt for meget, at din kone går for meget op i rengøring og ligegyldige petitesser og at du i virkeligheden ikke har overskud til at lege med dine hysteriske og højtråbende unger. På papiret har du i et overordnet samfundsperspektiv succes, men har du fundet lykkens hellige gral? Start virksomhed og bliv din egen chef her. 

To spanskfødte instruktører ved navn Daniel Martinez Lara og Rafa Cano Mendez har lavet en prisbelønnet kortfilm, der sætter livet i perspektiv. Videoen belyser hvordan samfundet dræber menneskets kreativitet og livslyst. Find lommetørklæderne frem eller brug det stof du alligevel skal bruge til eftertanke.