google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Sådan styrer du din forretning direkte i afgrunden

Sådan styrer du din forretning direkte i afgrunden

Sådan bør du ikke starte din virksomhed

Nogle gange er den bedste måde at lære at gøre ting, at lære hvordan man absolut ikke bør gøre tingene. Ligesom Ben Steins bog ”How To Ruin Your Life”, vil dette blogindlæg give dig 6 råd, som du under alle omstændigheder ikke må følge, hvis du vil have succes med din virksomhed.

Bogen ”How To Ruin Your Life” af Ben Stein giver dig en guide til hvordan du ødelægger dit liv. Dette blogindlæg giver dig en guide til hvordan du med sikkerhed ødelægger din nye virksomhed. Følg guiden til punkt og prikke, hvis du ikke ønsker succes.

1. Lån penge med det samme

Som iværksætter bør du låne en masse penge, så snart du får muligheden for det. Har du muligheden for at låne penge af din bank, så skal du slå til med det samme. Hvis din bankrådgiver tilbyder dig en lånemulighed bør du automatisk gå ud fra, at du har kapitalen til at betale pengene tilbage. Lån så meget som du overhovedet kan og gerne så hurtigt som muligt.

Læs også: 10 virksomheder du kan starte i din fritid

2. Brug al din energi på at lave en forretningsplan

Det er yderst essentielt, at du tænker globalt i opstartsfasen. Du skal stænke de store tanker og hige efter at overtage verdensherredømmet. Du bør bruge al din energi på at udarbejde en MBA-inspireret forretningsplan. Indtægter og kunder kan sagtens vente. Den mest værdifulde ting du kan gøre, når du starter en ny virksomhed, er at planlægge alt i detaljer. At drive virksomhed handler udelukkende om planlægning, ikke udførelse. Arbejd efter grundtanken om, at en god plan automatisk vil lede til salg. Sørg derfor også med det samme for, at have en flot hjemmeside og en flot kontorplads klar fra start.

Læs også: Sådan bliver du iværksætter på budget 

3. Få ledelsen på plads med det samme

Vær sikker på at du har en CFO, COO, CTO, CIO og en CMO indsat fra begyndelsen. Det er yderst essentielt, at have et fuldt besat ledelsesteam klar når du skal starte og udvikle en forretning. Et stort ledelsesteam sikrer struktur i virksomheden, og hvad vigtigere er, det skaber en imponerende ”ledersektion” på din hjemmeside. Den anden store fordel ved at have flere ledere i et Startup, er at det er rigtigt dyrt, så du sikrer at dine omkostninger er vildt høje.

4. Fokuser på førstehåndsindtrykket

Brug en masse penge og ressourcer på et regnskabssystem, HR-teknologi, kontormøbler, forsikringer, bordtennisborde, festlokaler og lignende. Det du ønsker at skabe, er illusionen og tegnene på succes, og ikke håndgribelige ting som kunder, indtægter og profit. Spejl dig i de større virksomheder på markedet og efterlign dem. Se hvordan Google og Apple gør og gør det samme. Du skal bruge penge for at tjene penge, så brug så mange penge du overhovedet kan. Kunder og indtægter kan vente, men du får kun én chance for at levere et godt førstehåndsindtryk.

5. Ansæt så mange medarbejdere du kan

Nøglen til succes er at have høje udgifter, hvorfor en stor medarbejderstab er altafgørende fra start. Dette skal gøres inden din forretningsplan er på plads, så du er sikker på at skulle udbetale faste lønninger med et aldeles ujævnt salg.

Ovenstående er nok, de dårligste råd du nogensinde får i forbindelse med opstart af virksomhed. Hvis du gør det modsatte af hvad guiden råder dig til, så har du gode muligheder for at få succes med din virksomhed. I næste uge bringer vi en guide med de 5 bedste råd til opstart af virksomhed. Følg gerne med.