Decimo

Om Decimo

Som virksomhedsejer er økonomi og regnskab meget vigtigt, men det langt fra ligetil for mange. Alle virksomheder skal registrere de penge der kommer ud og ind i virksomheden og det skal være korrekt og præcist. Dog handler bogholderi og regnskab ikke kun om at holde styr på moms og skat, men også, men også analyse og fortolkning af informationer indsamlet gennem bogføring, således virksomhedsejere kan træffe beslutninger på baggrund af disse informationer.

Decimo tilbyder regnskabsservice til alle, men har især fokus på nyopstartede iværksættere. Som virksomhedsejer er økonomi og regnskab meget vigtigt, men det langt fra ligetil for mange. Decimo kan hjælpe dig med dette – både hvis du er helt grøn, men også hvis du er ekspert indenfor bogholderi og regnskab. Effektivitet vægtes højt, hvorfor alt omkring regnskabsaflæggelse er gjort nemt og sparer dig tid.

Assistance/hjælp til regnskab og bogføring kan hurtigt løbe op i store beløber og regninger, der betyder meget for budgettet især hvis man er en mindre virksomhed – men ikke med Decimo. Decimo har skruet ned for prisen så alle virksomhedsejere kan være med uanset størrelse. Prispolitikken er simpel – det er fastpris og Decimo tilbyder en række pakker man kan vælge imellem når man enten bestiller et årsregnskab eller en bogholderi-pakke.

Med en mission og at yde regnskabsservice effektivt og billigt og en vision om at være de mest attraktive og anbefalelsesværdige på markedet, er Decimo klar til at få dækket ethvert behov.

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn