Dinero Regnskab

Dinero Regnskab

Dinero Regnskab

Regnskab gjort nemt 

Dinero har en mission om ikke kun at være et regnskabsprogram. De vil være en andelsbevægelse. Denne mission bygger på det faktum, at Dinero har opbygget et community, hvor små virksomheder hjælper hinanden ved at dele data. På den måde vil de sikrer at alle bogfører korrekt.

Når du er virksomhedsejer er det vigtigt at have styr på finanserne. Det lyder som logik for perlehøns, men at holde styr på bogføringen er langt fra let. Der skal holdes styr på indtægter, udgifter, moms, laves årsregnskab og meget andet. Hvis du er et excel-geni kan sagtens lade sig gøre, at holde styr på økonomien selv, men regnskabsprogrammet Dinero vil frigive ressourcer, som du kan bruge til at drive din virksomhed.

Dinero – både til eksperten og nybegynderen

Dinero er et perfekt program til dig som er ny indenfor regnskab, men også for dig, der er ekspert på området. Dinero gør alt omkring dit regnskab meget nemmere og sparer dig oceaner af tid. Hos Dinero kan du nemt og elegant designe din egen faktura, holde styr på dine kvitteringer igennem deres mobile app, få automatisk kontohjælp, få information om hvor meget og hvornår der skal indbetales moms og hvornår kommende betalinger skal falde. Dineros basale funktioner kan du erhverve dig for den nette sum af 0 danske kroner. Du kan med en månedlig betaling på 165 kroner, få adgang til Dinero Pro pakken, som indeholder flere brugbare features.

Du kan få adgang til Dineros regnskabsunivers her. 

Lav regnskabet på mobilen 

Med Dinero’s regnskabsprogram kan du sende fakturaer og tilbud fra din Iphone eller Android-telefon, uploade købsbilag, og holde styr på din virksomheds økonomi, når du er på farten. Du er altså ikke afhængig af at skulle sidde ved din stationære computer, når du udfører dit regnskabsarbejde.

Dinero flytter dit regnskab helt gratis

For at Dinero kan flytte dit regnskab, har de brug for nogle tal fra dig. Du får at vide, hvad de skal bruge, når du har udfyldt formularen, hvorefter de ringer dig op. De vil også gerne hjælpe dig med at finde de relevante tal i det regnskabsprogram, du gør brug af i dag. Når ovenstående er klaret, sørger Dinero for at dit regnskab bliver flyttet, så du blot skal koncentrere dig om at drive din virksomhed. Herefter er du klar til at gøre brug af Dinero.

Du kan flytte dit nuværende regnskab til Dinero her.  

Fakta

  • 1 Nemt regnskabssystem
  • 2 Gratis at bruge
  • 3 Mulighed for Pro version
Gå til Dinero >