google-site-verification: google2c0e6b3fb763a11e.html'

Har din virksomhed råd til at miste penge på dårlige betalere?

Har din virksomhed råd til at miste penge på dårlige betalere?

Virksomheder løber en stor risiko

Leverandører mister milliarder ved at handle med virksomheder, som ikke kan betale deres kredit tilbage. Der findes heldigvis en løsning på problemet.

Din virksomhed løber en stor økonomisk risiko, ved at handle med kunder, du ikke ved noget om. Dette kan føre til store tab på bundlinjen, lange tidskrævende inddrivelses-processer og en generel hovedpine.

Hvis du ikke har noget imod at udsende rykkere og inkassoadvarsler i spandevis og bruge penge på inddrivelsesomkostninger, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt at kreditvurdere dine kunder. Er du derimod interesseret i at undgå dårlige betalere, forbedre din likviditet og undgå unødvendigt spild af tid, så er det en rigtig god ide at kreditvurdere din kunde, inden du giver det berømte håndtryk.

Ved at kreditvurdere dine kunder kan du sikre dig, at du altid handler med betalingsdygtige kunder.

Eksempel på en kreditvurdering fra Risika 

Test før du køber

Hos Risika får du mulighed for, at se produktet inden du betaler, så du kan få en forståelse for, hvad kreditvurderinger er og hvordan det kan skabe værdi for din forretning, inden du kaster dig ud i det. Tryk HER for at se et eksempel på den risiko-rapport, du modtager i PDF. Det fungerer på den måde, at du vælger en virksomhed, du gerne vil kreditvurdere og så udarbejdes rapporten øjeblikkeligt, når du betaler for produktet. Rapporten giver dig konkrete anbefalinger til handelsbetingelser og andre vigtige aspekter, som du bør være opmærksom på. Hertil indeholder rapporten også en række relevante virksomhedsdata, såsom ejerforhold, om personer bag virksomheden har konkurser bag sig og relevante regnskabstal.

Spørgsmålet er i virkeligheden ganske simpelt. Har din virksomhed råd til ikke at kreditvurdere mulige samarbejdspartnere?

Få en konkurrencemæssig fordel

Ved at have styr på din virksomheds finansielle risiko, får du en markant konkurrencemæssig fordel gennem bedre likviditet. Dertil undgår du at bruge tid på dårlige betalere og penge på advokat- og inddrivelsesomkostninger. I dag kreditvurderer mange mellemstore og store virksomheder i Danmark deres kunder på den ene eller anden måde, men det er noget alle virksomheder bør overveje at gøre. Især nu, når det er blevet så nemt. Udover, at du kan købe en enkelt rapport hos Risika, kan du også vælge forskellige abonnementsløsninger.

Foretag en kreditvurdering nu