Cloudways

Hosting til din hjemmeside

Cloudways er en hosting platform af høj kvalitet. Cloudways er bygget specifikt til freelancere, designere, udviklere, startups og digitale virksomheder. Cloudways hosting platform er altså bygget til små- og mellemstore virksomheder/brugere. Du kan vælge mellem hele 45 data centre, hvorpå du kan hoste din WordPress hjemmeside. Der er mulighed for at du kan installere et ubegrænset antal hjemmesider på deres utroligt hurtige cloud løsninger.

Funktioner og ydelser hos Cloudways 

I det følgende vil vi opliste blot nogle af de fordele du får ved brug af Cloudways. Cloudways hosting tilbyder et hav af funktioner og ydelser, men i det følgende vil primært kigge på de ydelser du får når det kommer til WordPress:

1. God firewall

Alle servere hostet på Cloudways’ er beskyttet med firewall. Dette betyder helt konkret, at din WordPress hjemmeside er i sikkerhed med henblik på potentielle virusser. Cloudways sørger løbende for at opdatere deres operativsystem, som sikrer at mulige trusler bliver fjernet i tide.

2. Du får din egen server

Hos Cloudways får du din egen VPS (Virtual Private Server). Dette betyder, at du ikke skal dele din server med andre. Her er det altså slut med delt webhotel, hvilket kun er en fordel for dig.

3. Support døgnet rundt

En af de helt stor fordele ved Cloudways er, at deres kundeservice er online døgnet rundt hele året rundt. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din problemstilling hvorefter hjælpen er på vej.

4. Ingen binding

Hos Cloudways bliver du ikke bundet op på en kontrakt, hvor du er nødsaget til at binde dig i en længere periode. Med Cloudways hsoting skal du kun betale for det du bruger.

5. Vidensdatabase

Man kan ikke undgå at støde på komplikationer, når man arbejder med WordPress. Komplikationer kan skabe frustrationer, men hos Cloudways kan du gøre brug af deres vidensdatabase, der bugner af information og svar på dine problemstillinger. Hvis du får brug for hjælp til at manøvrere rundt på deres platform, kan du med stor sandsynlighed finde det på vidensdatabasen.

Læs om flere fordele ved Cloudways her. 

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn