Debito

Inkasso har aldrig været så nemt

Med Debito sikrer du dig, at din virksomheds ubetalte fakturaer bliver betalt. Debitos tjeneste er helt og aldeles gratis og det tager kun 2 minutter at gennemgå deres formular. Det eneste du skal gøre, er at uploade din ubetalte faktura, så tager Debito sig af resten.

Debito sikrer inddrivelsen af dine penge gennem deres samarbejde med landets førende inkassoadvokater og inkassovirksomheder. Debito har en imponerende succesrate på deres sager, som ligger på hele 86 procent. Når Debito har overtaget din sag vil de udføre alt det hårde benarbejde ved inddrivelsen og for dette skal du blot betale 10% af det beløb de får indkrævet.

Debito kræver hverken abonnementtilmeldelse eller opstartsgebyr.

Opret din inkassosag her 

Markedets billigste og mest effektive inkassobureau

Debitos automatiserede system udvælger den bedste løsning til inddrivelsen af din virksomheds ubetalte faktura. Da Debito samarbejder med flere autoriserede inkassobureauer og Danmarks førende inkassoadvokater, vil de kunne hjælpe dig uanset branche og beløbets størrelse.

Dette betyder at Debito altid tilbyder dig og din virksomhed den bedste løsning og at hele processen med inddrivelse effektiviseres, så du kan få dine penge tilbage, hurtigt og sikkert.

Klare fordele ved Debito 

1. Gratis oprettelse

Hos Debito er det gratis at sende sager til inkasso, og de håndterer alle inkassosager. Der er derfor ingen krav til antal eller sagsstørrelse.

2. Ingen ekstra omkostninger

Hos Debito bliver du ikke opkrævet ekstra for tjenester du ikke har givet samtykke til eller bestilt.

3. Debiito tjener kun penge når du tjener penge

Da Debito kun tjenere penge ved at din sag bliver fuldt til dørs, kan du forvente at Debito vil kæmpe med næb og klør for at dine ubetalte fakturaer bliver betalt.

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn