Ferratum Business

Sat i verden for at hjælpe din virksomhed

Stifterne af Ferratum Business etablerede virksomheden for at kunne tilbyde ejere af små virksomheder den kapital, de har behov for – når de har behov for den. Dette da stifterne så problemer i det faktum, at en konventionel bankfinansiering ofte ikke er mulig eller har en langtrukket og langsommelig ekspeditionstid. Ferratum Business bestræber sig på at sige ja, når bankerne siger nej.

Ferratum Business har virksomheder placeret i Stockholm, Helsinki, Vilnius og København. Her er der altså tale om en stor spiller lånemarkedet. Ferratum Business har en mission om at hjælpe mindre virksomheder med at indfri deres finansieringsbehov.

Virksomheden er en afdeling af Ferratum Group, som er en af de førende europæiske finansieringsvirksomheder. Ferratum Group opererer i 25 lande verden over og er en børsnoteret og anerkendt virksomhed indenfor deres nicheområde.

Ferratum Business bryster sig af, at gøre brug af den ultimativt bedste teknologi samt veluddannede lånespecialister, som sikrer at de kan godkende lån til virksomheder hurtigere og oftere end konkurrenterne. Dette uden sikkerhedsstillelse, interviews eller papirarbejde.

Sådan får du dit lån godkendt

For at blive godkendt til et lån hos Ferratum Business, skal du udfylde en online-ansøgning, som tager omkring 5 minutter at besvare. Efter at du er blevet godkendt som låntager, vil lånet blive overført til din konto inden for en arbejdsdag. Herefter vil du skulle foretage månedlige afbetalinger, så længe lånet varer. Guleroden ved at låne hos Ferratum Business, er at du ved at etablere en god betalingshistorik, kan blive godkendt til at modtage højere lånebeløb og bedre tidsfrister.
Du kan låne fra 15.000 kroner og op til 750.000 kroner i op til 18 måneder, hvilket kan skabe fundamentet for at give din nye virksomhed den mest optimale opstart.

Er denne låneform noget for dig? Hvis ja, kan du ansøge om lånet med det samme og have pengene på din konto i morgen. Ansøg om lån hos FerratumBusiness her.

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn