Lendino

Din markedsplads for lån 

Lendino er en veletableret markedsplads for lån, hvor private og professionelle kan udlåne penge til mindre danske virksomheder. Lendino blev stiftet i 2014 med et ædelt ønske om at hjælpe små virksomheder med en økonomisk håndsrækning. Visionen var at gøre det nemmere og hurtigere for nystartede virksomheder at låne penge. Dertil ville Lendino skabe en attraktiv udlåningsmulighed for danske investorer. Dette igennem crowdlending.

Crowdlending er en form for crowdfunding. Ved crowdlending låner en respektiv virksomhed penge fra en gruppe af mennesker via en online platform. Lånet er opdelt i mindre andele, hvilket gør det muligt for flere enkeltpersoner at gå sammen om at finansiere et lån. Dette efter ”mange bække små”-princippet.

Sådan får du godkendt dit lån

Lendino er udelukkende en onlineplatform, som anvender teknologi til at spare penge. De er altså ikke en del af et filialnetværk, hvilket betyder, at de kan tilbyde attraktive renter for både långivere og låntagere. For at blive godkendt som låntager hos Lendino skal du afgive nogle oplysninger om dit firma, firmaets ansatte og dig selv. Ansøgningen tager omkring 15 minutter at udfylde. Lendino faciliterer udelukkende erhvervslån, hvorfor du skal have et dansk CVR-nr. for at kunne blive godkendt som låntager.

Lendino tilbyder to typer af lån. Lånetypen skal du beslutte dig for inden du sender din låneansøgning afsted. Lånetyperne giver dig nemlig forskellige muligheder i forbindelse med tilbagebetaling af lånet:

Annuitetslånet

Dette lån tilbagetales over lånets løbetid gennem lige store ydelser. Betalingen forfalder typisk månedligt.

Bulletlånet

Et bulletlån tilbagebetales ved lånets udløb. Her betales også eventuelle påløbne renter fra lånets løbetid. Løbetiden på disse lån er ofte mindre end et år. Driver du en sæsonbetonet virksomhed (salg af juletræer), kan et bulletlån være en rigtig god løsning for dig.

Lån op til 5 millioner kroner

Hos Lendino kan du låne op til 5 millioner kroner i op til 5 år. Du kan blandt andet låne penge til anlægsaktiver, generationsskifte, eksportfremstød, finansiering af ordrer, arbejdskapital og at skabe vækst.

Lendino er en fordelagtig platform at gøre brug af, hvis du har en god idé, som andre kan se perspektiver i at investere i. På Lendinos crowdlending-platform offentliggøres information om din virksomhed, hvorefter långiverne kan beslutte sig for, hvorvidt det er et projekt de vil støtte eller ej.

Er du blevet inspireret? Hvis du vil teste din idé og prøve kræfter med crowdlending, kan du søge allerede i dag. Du kan starte din ansøgning her.

Sådan fungerer Lendino 

Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder til begge parters fordel. Ved at gøre brug af Lendinos lånemarkedsplads sparer man både tid og penge — både som långiver og låntager.

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn