GoLearn

Bliv ekspert i online marketing

GoLearn er en yderst værdifuld platform for både den nye og etablerede iværksætter. På GoLearn har du nemlig mulighed for at tilgå flere forskellige online videokurser, som alle kredser om emnet, online marketing. På kurserne kan du lære om alt fra SEO, Google Ads, Facebookannoncering til psykologiske triggers, marketingsstrategier og videoredigering. Du bliver undervist af de førende eksperter på de respektive områder, hvilket betyder, at du får indhold af rigtig høj værdi.

Sådan fungerer GoLearn

1. Vælg et kursus 

Du kan starte med at gå ind på GoLearn og vælge et af deres kurser. Her kan du se introvideoer af de forskellige kurser, så du kan finde ud af hvilken video du gerne vil se og hvilket emne du gerne vil lære noget om.

2. Bliv medlem

Når du har fundet det kursus, som du finder spændende er næste skridt, at du bliver medlem af GoLearn. Når du bliver medlem kan du se alle videoerne på platformen. Som medlem får du adgang til alle 37 online marketing kurser, og du kan herefter se dem lige så mange gange, som du vil.

Bliv medlem her

3. Se kurset 

Når du er blevet medlem kan du se alle kurserne på platformen. GoLearn’s system husker, hvor langt du er nået i hvert kursus, så du nemt og hurtigt kan slukke og tænde for dit ønskede kursus, når du har tid og lyst. Kurserne på platformen opdateres jævnligt, så du altid kan følge med i de nyeste tendenser inden for online marketing.

Bliv certificeret i alle online marketing discipliner 

Ikke nok med at du med GoLearn bliver meget klogere på online marketing, så har du også muligheden for at blive certificeret i alle online marketing discipliner. Alle de kurser du tilgår afsluttes nemlig med en certificeringstest, så du kan teste, om du har forstået kursusmaterialet rigtigt. Hvis du består testen, får du et GoLearn-certifikat, så du kan fremvise dine nyerhvervede kompetencer.

Stil spørgsmål til underviseren 

Når du tilgår og ser et onlinekursus på GoLearn vil der naturligvis opstå et behov for at stille spørgsmål til undervisningsmaterialet. Spørgsmålene skal du endelig ikke brænde inde med, for du har nemlig mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til underviseren nedenfor hver video. Her vil du også kunne se andre kursisters spørgsmål og undervisernes svar herpå. Denne funktion giver en følelse af at sidde i et virtuelt klasselokale fyldt med engagerede og videnslystne medkursister.

GoLearn er et videokursus-tiltag, som er startet af Rolf Pedersen og Tue Lindblad. En af frontfigurerne hos GoLearn er serieiværksætteren Martin Thorborg, som udover at være partner i GoLearn også er direktør i Dinero.

Del med en ven

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn